Licoarea santoasa facuta la tine acasa

0

Potrivit specialistilor, apa calduta cu lamaie si miere bauta dimineta pe stomacul gol are o multime de avantaje. Acest mix nu este doar bun pentru sanatate, dar te ajuta si sa pierzi din greutate.

Intai de toate, combinatia dintre apa,lamaie si miere ajuta tranzitul intestinal. In afara de faptul ca lamaie iti stimuleaza ficatul, aceasta ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Curata stomacul imbunatatind functionarea colonului. Mai mult decat atat, daca te obisnuiesti sa bei un pahar de apa cu lamaie si miere dis-de-dimineata, ajuti la hidratarea intregului sistem, ceea ce poate ajuta la cresterea imunitatii acestuia.

Natura acida a lamaii combinata cu propietatile mierii reusesc sa curete gura, activand glandele salivare, reusind in acest fel sa omoare bacterile, iar astfel dispare si respiratia urat mirositoare.

Si nu in ultimul rand, ajuta la scaderea in greuate. In afara de propietatile sale de a curata stomacul, lamaia contine o fibra numita pectina, care iti da senzatia de saturare. Ama calduta combinata cu mierea si lamaia ajuta la crearea unui spatiu alcalin in stomac, care ajuta la pierderea greutatii.

Share.

About Author

Leave A Reply