ADDA sustine primul turneu motivational din Romania

0

Artista ADDA este cunoscuta din industria muzicala, dar si pentru propriul sau video-blog in care episoadele sunt reprezentate de balade muzicale pe diverse teme. Acest turneu il va sustine alaturi de alte persoane, iar tematica show-ului va consta in exprimarea a ceea ce gandim intr-un mod pozitiv si generarea unei emotii.

Inițiatorii acestui concept unic în România sunt o gașcă de tineri, din care fac parte blogger-ul DaddyCool (www.daddycool.ro) și membrii trupei Today, singura trupă de dans și acrobație din showbizul românesc.

„Mergem să dăm sfoară în țară că fiecare dintre noi poate fi ceea ce gândește, atâta timp cât nu lăsăm pe nimeni să ne abată de la visurile pe care le avem! Ne-am gândit să o cooptăm pe ADDA în această aventură pentru că ea este definiția clară a omului care nu renunță la visul său până când nu îl împlinește. Și cine poate fi mai potrivit decât ea să le povestească oamenilor despre puterea gândului pozitiv, muncă și perseverență în ceea ce facem? Până la urmă, ne-a arătat că poate, nu-i așa?”, au marturisit initiatorii proiectului.

 

Share.

About Author

Leave A Reply