Restaurantul sub forma de biblioteca, noua atractie pentru turisti

0

In Moscova, Rusia unul dintre obiectivele turistice il costituie restaurantul-biblioteca. Acesta este construit in stil baroc, iar rafinamentul si eleganta sunt caracteristicile definitorii al acestui local. Deschis in 1999, restaurantul este legendar, iar meniul este alcatuit din retete foarte vechi adaptate timpurilor moderne.

Restaurantul Cafe Pushkin este situat bulevardul Tverskoy din Moscova. Daca aveti drum prin acest oras, va recomandam sa vizitati acest loc mirific care serveste retete diversificate si gustoase, insa in prealabil este bine sa realizati o rezervare. Puteti afla mai multe informatii direct de pe site-ul restaurantului Cafe Pushkin.

un-restaurant-construit-intr-o-biblioteca-este-cel-mai-frumos-loc-in-care-poti-lua-cina_1un-restaurant-construit-intr-o-biblioteca-este-cel-mai-frumos-loc-in-care-poti-lua-cina_2_size1un-restaurant-construit-intr-o-biblioteca-este-cel-mai-frumos-loc-in-care-poti-lua-cina_3un-restaurant-construit-intr-o-biblioteca-este-cel-mai-frumos-loc-in-care-poti-lua-cina_6un-restaurant-construit-intr-o-biblioteca-este-cel-mai-frumos-loc-in-care-poti-lua-cina_7un-restaurant-construit-intr-o-biblioteca-este-cel-mai-frumos-loc-in-care-poti-lua-cina

Share.

About Author

Leave A Reply