Lămâia și ghimbirul favorizează pierderea în greutate, fără a afecta sănătatea. Poți ține dieta de la o săptămână până la o lună și poți slăbi până la maxim 2 kg pe săptămână.
Lămâia este un antioxidant puternic. Pe lângă faptul că întârzie îmbătrânirea, favorizează eliminarea toxinelor, reduce balonarea și combate retenția hidrică.
Ghimbirul este recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii. În plus, își aduce contribuția la buna funcționare a sistemului digestiv și contribuie la accelerarea metabolismului.
Din combinarea acestor două alimente rezultă un produs natural, care ajută la pierderea în greutate. Cele două ingrediente pot fi administrate sub formă de infuzie sau pot fi consumate sub formă de dressing pentru salate.
Pentru un efect garantat este recomandat sa cele doua alimente sa fie consumate la micul dejun dupa cum urmeaza. Mic-dejun: o cană de ceai din lămâie și ghimbir înainte de masă; o omletă din două ouă, pregătită într-o lingură de ulei de măsline (sau două ouă fierte sau două ouă ochiuri preparate în apă); legume la discreție, consumate ca atare sau în salată asezonată cu o lingură de dressing.