Actorul Steven Seagal se afla in Romania

0

Piaţa Ovidiu din Constanţa a devenit platou de filmare pentru un film în care actorul principal va fi celebrul actor de la Hollywood Steven Seagal. Este vorba despre filmul „Contract to Kill“, regizat de Keoni Waxman.

Pentru cascadoriile filmate în Piaţa Ovidiu, spre deliciul a zeci de trecători care s-au oprit şi au pozat sau filmat fiecare maşină care a apărut sau acţiunea care se petrecea, s-a folosit o sosie a lui Steven Seagal, relateaza redactia Ok Magazine.

Conform unor surse, Steven Seagal a ajuns astăzi în Constanţa, iar filmările vor continua până vineri în Constanța și Mamaia.

Raluca Dumitrascu, reprezentant hotel: “Oaspetele nostru special e cazat la cel mai frumos apartament al nostru situat la etajul 8, cu o vedere superba la mare. Dormitorul e separat de living doar printr-o draperie activata de o telecomanda, un apartament decorat numai in alb. Nu a avut solicitari speciale in ceea ce priveste meniul, dar noi i-am pregatit surprize si l-am intampinat cu sampanie si fructe.”

Share.

About Author

Leave A Reply