Lady Gaga colaboreaza cu Elton John pentru urmatorul album

0

Elton John colaborează cu Lady Gaga pentru noul album al artistei americane – al patrulea din cariera acesteia -, care va fi lansat spre sfârşitul anului 2016, informează contactmusic.com.

Starul britanic a confirmat într-un interviu radiofonic faptul că a acceptat să se implice în acest proiect muzical, deoarece a avut impresia că “Artpop”, cel mai recent material discografic lansat de Lady Gaga, în 2013, “nu a fost un album bun”.

Elton John a făcut aceste dezvăluiri în emisiunea prezentată de Zane Lowe pe postul Beats 1, precizând că a participat deja, în această săptămână, la o sesiune de înregistrări cu Lady Gaga, iar piesele pe care le-au compus împreună cu această ocazie îi amintesc de cântecele de la începutul carierei artistei americane.

Potrivit presei internaţionale, următorul album al cântăreţei Lady Gaga va fi produs de câteva nume sonore din industria muzicală, precum Mark Ronson, RedOne şi Giorgio Moroder.

Elton John consideră şi că Lady Gaga a făcut câteva lucruri extraordinare în ultimele luni: “A făcut trei lucruri uimitoare. A lansat un album cu Tony Bennett, pe care l-a promovat printr-un turneu, iar asta e deja extraordinar. I-a adus un tribut muzical lui Julie Andrews, la Oscaruri, iar toată lumea a iubit acel moment. Apoi, a jucat în serialul «American Horror Story»”.

Share.

About Author

Leave A Reply