Actorul Jamie Foxx, erou in viata de zi cu zi

0

Cunoscutul actor Jamie Foxx, care a interpretat mai multe roluri de erou pe ecrane, a devenit recent un erou şi în viaţa reală. Actorul s-a implicat şi a scos un bărbat dintr-o maşină, care s-a răsturnat în faţa reşedinţei sale din Hidden Valley (California) şi care apoi a luat foc, informează CNN.

Potrivit autorităţilor locale, Brett Kyle, în vârstă de 32 de ani, conducea cu viteză o maşină Toyota Tacoma, iar la un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul autoturismului. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se în faţa reşedinţei actorului, iar pasagerul a rămas blocat în autoturism.

Situaţia a devenit periculoasă când maşina a luat foc, dar Jamie Foxx nu a intrat în panică.

“Când am încercat să-l scot afară, i-am spus: «Trebuie să mă ajuţi să te scot, pentru că nu vreau să te las aici!». a spus actorul. Pe de altă parte, tatăl bărbatului care a fost salvat de actor a declarat: “Toţi credem că am putea să acţionăm astfel atunci când se întâmplă ceva, dar întrebarea este: “Chiar putem să acţionăm sau ne temem pentru viaţa noastră? Iar el nu s-a temut. A sărit şi l-a scos din maşină”.

Share.

About Author

Leave A Reply