Bomboane Rafaello de post

0

INGREDIENTE

  • + extra cocos
  • 100 g fulgi de migdale
  • 1 fiolă esență de vanilie
  • 80 g fulgi de cocos
  • 1/2 lingurita zahăr vanilat
  • 3 lingurite zahăr pudră
  • 400 g lapte de cocos gras

PREPARARE

6 ingrediente, 200 calorii/porție, 25 de minute acordate preparării. Sună de vis, nu? Dacă ai răspuns DA, haide să facem împreună cele mai gustoase și sănătoase bomboane Rafaello existente!

Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă. Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale.

Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița. Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocos.

Dacă reușiți să rezistați tentației de a le mânca pe toate deodată, trebuie să știți că se păstrează la frigider, într-o cutie etanșă.

Share.

About Author

Leave A Reply